Vágókorongok

Kínálatunkban a 75 mm átmérőtől az 1250 mm átmérőjű korongokig szinte minden vágási igényre szerepelnek szerszámok. Nemcsak az általános minőségű vágókorongokat, hanem emellett egy-egy adott anyagminőségéhez és műveletre alkalmas szerszám tervezése és gyártása sem akadály.

Firedisc

Különleges minőségű, extra biztonságos kombinált vágó-tisztítókorongunk hatékony megoldást nyújt olyan technológiai műveletek során, ahol a vágás után azonnal szükséges csiszolni is, valamint olyan megmunkálási körülmények esetén, ahol az extrém vékony (csak 1,9mm) szerszámmal lehet csak elférni.

Fireblade

"HD" vágókorongunk gyártása során kifejezetten a vágási teljesítmény maximalizálására törekedtünk. A termék fejlesztése során számos egyedi technológiai megoldás szavatolja a vágókorong magas minőségét. A felhasznált csúcsminőségű alapanyagoknak köszönhetően pedig biztosított a kiemelkedően magas teljesítmény. A korong különleges minőségének köszönhetően nagy teljesítményen képes a gyors darabolásra anélkül, hogy megégetné a munkadarab felületét.

Alkalmas acél, rozsdamentes acél, alumínium és öntvények darabolására.

Fireblade vágókorong

Ipari minőségű vágókorongunk fejlesztése során különös figyelmet fordítottunk a termék kiemelkedő ár-érték arányára. Az alkalmazott alapanyagok a termék kedvező ára mellett a kiemelkedő ipari teljesítményét is biztosítják. Ez a termékcsalád különösen hatékony alternatívát jelent acél és rozsdamentes acél nagy tömegben történő megmunkálása esetén.

Alkalmas acél és inox darabolására.

Vágókorong acélra

Kifejezetten acél munkadarabok vágására tervezett és gyártott vágókorong. Használata kézi sarokcsiszolókon és állványos daraboló gépen ajánlott.

Felhasználás:

- állványos daraboló gép

- kézi sarokcsiszoló gépek

Vágókorong inoxra

Kifejezetten rozsdamentes acél munkadarabok vágására tervezett és gyártott vágókorong. Használata kézi sarokcsiszolókon és állványos daraboló gépen ajánlott.

Felhasználás:

- állványos daraboló gép

- kézi sarokcsiszoló gépek

Vágókorong kőre

Kifejezetten kövek vágására tervezett és gyártott vágókorong. Használata kézi sarokcsiszolókon és állványos daraboló gépen ajánlott.

Felhasználás:

- állványos daraboló gép

- kézi sarokcsiszoló gépek

Sínvágó korong

Kifejezetten vasúti sínek vágására tervezett és gyártott korong. Rendkívül jól ellenáll a nagy mechanikai igénybevételnek, így gyorsan és nagy teljesítménnyel képes dolgozni.

Felhasználás:

- robbanómotoros sínvágó gépek