hirek

Hírek

Mindig fontosnak tartottuk, hogy Parnereinket hasznos információkkal lássuk el a Cégünket érintő legfontosabb eseményekről, valamint az általunk alkalmazott legfrissebb technológiai folyamatokról és nem utolsósorban, hogy nyomon tudják követni a kínálatunkba újonnan belépő termékeket.

2023. január 16.

 
1DSD szalagfrsz lez hrek

ÚJ FEJLESZTÉSŰ FŰRÉSZÉLEZŐ KORONGOK ÉRKEZTEK

Büszkén mutatjuk be termékpalettánk legújabb fejlesztését, az új generációs fűrészélező korongjainkat.

A fejlesztés során megtartottuk az előző verzió kedvező tulajdonságait, és növeltük a szerszám várható élettartamát és leválasztási sebességét. A kétrétegű szendvics kialakításnak köszönhetően a köszörülés során megóvjuk a fogárkot a beégéstől, és egy időben hatékonyan munkáljuk meg a fogak éleit.

A fejlesztés során különösen nagy figyelmet fordítottunk a szerszám ár-érték arányára, aminek köszönhetően ez az előző verzióhoz képest több nagyságrenddel javulhatott.

További információért kattintson ide, illetve érdeklődjön technológiai tanácsadóinknál vagy műszaki értékesítőinknél.

2021. november 02.

Maszk hasznlat webre

 

Tisztelt Partnereink!

 

A Koronavírus járvány terjedése következtében az Önök és munkatársaink érdekében az üzletbe történő belépéshez száj és orr eltakarására alkalmas MASZK viselése szükséges!

 

Igény esetén kézfertőtlenítőt biztosítunk minden betérő vásárlónk számára.

Amíg a járványügyi helyzet engedi, addig szeretettel várjuk minden régi és új Partnerünket a megszokott helyen és nyitvatartási időben!

 

Csepella Tamás

Ügyvezető

 

2021. július 29.

 

 

TRIMTAF lamellas tarcsa 2021 hirek

már elérhető az Új, trimmelhető lamellás tárcsánk!

Termékpalettánk legújabb tagjaként mutatjuk be páratlan teljesítményű TRIMTAF ZIRCO-CERAMIC lamellás tárcsánkat. A szerszám különlegességét a speciális fejlesztésű, trimmelhető kemény műanyag hordozója adja, amelynek optimálisan alkalmazkodik a csiszolóvászon kopásához. A hordozó barázdált pereme együtt koptatható a lapkákkal, így a széleken folyamatosan új, friss szemcse dolgozik. Ezzel az innovációs fejlesztéssel széleskörűbb használatot és hosszabb élettartamot kapott a szerszám.

Ez a prémium minőségű tárcsa cirkon-kerámia vászonlapkája egyesíti a cirkónium szemcsék rendkívül gyors vágóhatását a kerámia szemcsék tartósságával. A termék egyenes és kúpos kivitelben is elérhető.

Bővebb információért kattintson ide vagy érdeklődjön technológiai tanácsadóinknál, illetve műszaki értékesítőinknél.

2021. július 05.

ujra nyitva3

 

Tisztelt Partnereink!

 

Örömmel tudatjuk, hogy a járványügyi szigorítások enyhítésének köszönhetően cégünk 2021.07.05-étől újra nyitva áll betérő Vásárlóink előtt és személyesen is látogatható!

Szeretettel várjuk minden régi és új Partnerünket a megszokott helyen és nyitvatartási időben!

Az üzletbe történő belépéshez, az aktuális szabályozással összhangban, nincs szükség maszk viselésére. Igény esetén kézfertőtlenítőt természetesen biztosítunk minden betérő vásárlónk számára.

Bízunk abban, hogy az elmúlt időszak nehézségeit közösen mielőbb magunk mögött hagyjuk és az elkövetkező években további sikereket érhetünk el együtt.

 

Csepella Tamás

Ügyvezető

2020. szeptember 22.

 
llvnyos korongok j genercija 2020 2

ELKÉSZÜLTEK ÚJ GENERÁCIÓS ÁLLVÁNYOS KORONGJAINK

Cégünk 14 hónapos kutatás-fejlesztési munkája eredményeként büszkén mutatja be az állványos korongok új generációját. Kifejezetten a megmunkálási feladat sajátosságainak tökéletesen megfelelő, kompromisszummentes termékek, melyek kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek acél, rozsdamentes acél és keményfém munkadarabok kézi köszörülésekor.

A termékfejlesztés során sikerült egy tökéletes egyensúlyt létrehozni a köszörűszemcse, a kötőanyag, és a porozitás vonatkozásában.

A fejlesztési célok meghatározása során három fő területtel foglalkoztunk. Ezek a kedvező ár, a megnövelt leválasztási teljesítmény, és a megnövelt élettartam. Köszönhetően a kitartó és innovatív munkának, az új generációs korongjaink mindhárom területen jelentős előrelépést értek el. Ennek megfelelően e termékcsaládunk jelenleg a csúcskategóriát képviseli, mind leválasztási teljesítményben, mind élettartamban. Emellett viszont köszönhetően a célirányos fejlesztésnek, a termék egységára a legjobb ajánlattá teszi szerszámainkat a piacon.

További információért érdeklődjön technológiai tanácsadóinknál vagy műszaki értékesítőinknél.

2020. szeptember 9.

Új ALUTAF lamellás tárcsa

kifejezetten alumíniumhoz

ALUTAF j lamells trcsa 2020 hrek

az alumínium forradalma

Büszkén mutatjuk be termékpalettánk legújabb büszkeségét, amely egy forradalmian új lamellástárcsa, kifejezetten alumínium termékek megmunkálására fejlesztve. Az ALUTAF elnevezésű új szerszámunk dupla lapkáskivitelű, speciális csiszolóanyaggal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a szerszám képes a maximális vágósebesség mellett is hosszú élettartamot nyújtani.

A lapkák egy speciális eltömődésgátló technológiával készültek, melynek során egy extra eltömődésgátló réteget hordunk fel minden egyes lapkára. Ez megakadályozza a szerszám eltömődését, ezáltal minden minden szemcse a maximális teljesítményre képes. A kettős lapkakonfiguráció és a különleges eltömődésgátló technológia együttesen szavatolja a szerszám konzisztens teljesítményét egészen az utolsó aktív szemcsék elhasználódásáig. Ennek köszönhetően, alumínium csiszolásakor, lényegesen kevesebb szerszámra van szükség az ALUTAF lamellás tárcsáink használata esetén.

A szerszám egyenes és kúpos kivitelben is elérhető.

2020.03.17.

Koronavrus hrek KORLTOZSOK

 

Tisztelt Partnereink!

A Koronavírus járvány térnyerése következtében cégünk az Önök és munkatársai érdekében a következő biztonsági intézkedések bevezetése mellett döntött.

Cégünk a mai naptól felfüggeszti a betérő vásárlóink személyes kiszolgálását. Természetesen cégünk továbbra is működik, különös tekintettel arra, hogy álláspontunk szerint rendkívül fontos, hogy az ipari termelés folyamatos maradjon és a Magyar gazdaság működésével járuljon hozzá a járvány kezeléséhez. Ilyen kritikus helyzetekben talán még fontosabb az áruk biztosítottsága és az igények kielégítése.

Ennek megfelelően cégünk minden rendelést fogad és kiszolgál. Kérjük személyes látogatása helyett forduljon bizalommal kollégáinkhoz a közvetlen, vagy a következő központi elérhetőségeink valamelyikén:

+36 76/ 488 – 882

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A termékeink szállítását jelenleg futárszolgálaton keresztül végezzük.

Áruátvétel a kapunál történik. Kérjük csengessen!

Köszönjük megértésüket.

 

Csepella Tamás

Ügyvezető

2020.03.02.

GRINDTEC 2020 web

 

ELMARAD A GRINDTEC!

2020 Március 1-jén a GrindTec szervezőjének (AFAG) ügyvezetői, Henning és Thilo Könicke sajtóközleményben jelentették be, hogy a Március 18-21 között tervezett kiállítást sajnos nem tudják megtartani a tömeges rendezvények Koronavírus fenyegetettségére való tekintettel. Sajtóközleményükben megerősítették, hogy a kiállítást az idén egy későbbi időpontban megrendezik, ami előreláthatólag valamikor a Novemberi hónap folyamán várható.

A kiállítás szervezőinek döntése összhangban van a Robert Koch Intézet Február 28.-án este kiadott ajánlásával és a Német Szövetségi Kormány krízismenedzsment csapatának javaslatával.

2020.03.16.

Koronavrus hrek

 

FIZETÉSI MÓD KORLÁTOZÁS!

Tisztelt Partnereink!

 

A Koronavírus járvány térnyerése következtében cégünk az Önök és munkatársai érdekében biztonsági intézkedések bevezetése mellett döntött.

 

ÁRUFORGALOM

Köszönhetően a vírus túlélését kutató tanulmányoknak, cégünk az összes beérkező szállítmányt a beérkezéstől számított 1 hétig zárolja. A termékeke bevételezése, kiszállítása, raktári polcok feltöltése csak a felszabadítás után történik meg. Cégünk megfelelő mértékű árukészlettel rendelkezik ahhoz, hogy ez az intézkedés ne okozzon fennakadást Önöknél.

 

KÉSZPÉNZFORGALOM

Cégünk a 2020.03.16.-ától felfüggeszti a készpénzforgalmat. Betérő vásárlóinkat továbbra is fogadjuk, viszont fizetni kizárólag bankkártyával tudnak. Cégünk rendelkezik az ehhez szükséges infrastruktúrával, tehát a gördülékeny kiszolgálás továbbra is biztosított.

 

SZEMÉLYES KAPCSOLATOK

Mindannyiunk érdekében, cégünk az elkövetkező időszakban történő partnerlátogatások számát a minimumra csökkenti. Ennek értelmében csak a különösen sürgős vagy fontos esetben történik részünkről személyes látogatás, és az is minden esetben a fogadó fél belegyezésével és kérésére.

Ezen túlmenően a leginkább veszélyeztetett korosztályba tartozó kollégáink, munkájukat saját otthonukból látják el.

 

Mi a SHARK-nál fontosnak tartjuk, hogy mi is mindent elkövessünk annak érdekében, hogy a vírus terjedését lelassítsuk és lehetőleg a megbetegedések számának növekedése alacsony maradhasson. Tesszük ezt amiatt, hogy az egészségügyi rendszert lehetőleg kevésbé terheljük, és ezáltal lehetőséget biztosítsunk minden beteg felépülésére.

Hisszük, hogy a jelen kialakult helyzetet csak közös felelősség vállalással és önuralommal szükséges kezelni. Ebben a szituációban a társadalom minden tagjára szükség van.

Az egészség védelme mellett különösen fontosnak tartjuk azt is, hogy az ipari termelés folyamatos maradjon és a Magyar gazdaság működésével járuljon hozzá a járvány kezeléséhez. Ilyen kritikus helyzetekben talán még fontosabb az áruk biztosítottsága és az igények kielégítése. Ezért cégünk a biztonsági intézkedések szigorú betartása mellett továbbra is minden erejével azon dolgozik, hogy partnereit a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal támogassa, csakúgy, mint az elmúlt 49 év során bármikor.

 

Csepella Tamás

Ügyvezető

2018. április 26.

Új vulkánfíber tárcsa

DG67TOP

DG67TOP vulkanfiber tarcsa hr ltvny

ÚJ GENERÁCIÓS VULKÁNFÍBER TÁRCSA

Büszkén jelentjük be a TAF Abrasivi új CERAMIC LINE 65 (vulkánfíber tárcsák) termékcsaládjába tartozó szerszámunkat, melynek teljesítménye a piacon megtalálható termékek élvonalába tartozik. A DG67TOP vulkánfíber tárcsánk egy új generációs kerámia szemcsét, valamint egy extra hővezető réteget is tartalmaz, amik együttesen biztosítják a folyamatos magas teljesítményt akár agresszív, nagy felületi nyomással történő csiszolás esetén is. A szerszámot elsősorban rozsdamentes acélok, szerkezeti acélok, hegesztési varratok, szinter-ötvözetek, kovácsolt és edzett munkadarabok finom és durva csiszolására ajánljuk. Ezen termékünk P36 – P120 szemcseméretekben érhető el.

A maximális hatékonyság elérésének érdekében a TURBO hordozótárcsák alkalmazása ajánlott.

2018. április 16.

Új TURBÓ tárcsaalátét

DG65 és DG67TOP fíber tárcsákhoz

Tubo tarcsaalatet

TERMÉKPALETTÁNK ÚJ ALÁTÉTTÁRCSÁVAL BŐVÜLT

Büszkén jelentjük be a TAF Abrasivi új fejlesztésű TURBO alátéttárcsáit, melyet CERAMIC LINE vulkánfíber tárcsák hatékonyságnövelésére ajánlunk.

Az új konstrukció fejlesztése során, gyártó partnerünk, nagy figyelmet fordított a CERAMIC LINE fíbertárcsák sajátosságaira és terhelhetőségére. A fejlesztés eredményeként sikerült egy olyan különleges konstrukciójú alátéttárcsát megalkotni mellyel a DG65 és DG67TOP fíbertárcsáink hatékonyságát maximalizálhatjuk.

2018. február 20.

llsajnlatok

ÉPÍTSE KARRIERJÉT NÁLUNK

Cégünk bővítése céljából új pozíciókat nyitottunk meg, melyekre várjuk a leendő munkatársak jelentkezését. Kérjük látogasson el Karrier oldalunkra és nézzen szét állásajánlataink között, hogy megtalálja az Önnek megfelelő pozíciót.

2018. február 15.

HÍRLEVÉL feliratkozás

ÚJABB ELÉRHETŐ FUNKCIÓ

hrlevl feliratkozs rgb

Örömmel jelentjük be, hogy honlapunk egy újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek során lehetőség nyílt a hírlevelünkre történő feliratkozásra.

A feliratkozóknak 2018. március hónaptól e-mailben fogunk tájékoztatást küldeni. Ha nem szeretne lemaradni a legfrissebb információkról, termékeinkről és kedvezményes árainkról, akkor a weboldalunk felső menüsorában lévő "Akciók" és itt, a "Hírek" menüpontban, a Hírlevél gombra kattintva, a felugró űrlap pontos kitöltésével feliratkozhat hírlevelünkre.

2018. január 30.

DG65 vulkánfíber tárcsa

ÚJ FEJLESZTÉS

DG65 vulkanfiber tarcsa

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ DG65 VULKÁNFÍBER TÁRCSÁNK

Büszkén jelentjük be a TAF Abrasivi új CERAMIC LINE 65 (vulkánfíber tárcsák) termékcsaládját. A fejlesztési folyamat kezdetekor egyértelműen meghatározott célként szerepelt a korábbi verzió élettartamának és csiszolási sebességének növelése. Ennek megfelelően mind az összetevők, mind a gyártástechnológia fejlesztése nagy hangsúlyt kapott. Ennek köszönhetően egy utánozhatatlan ár-érték arányú termékcsalád jött létre.

A DG65 vulkánfíber tárcsánkon a 0,8mm hordozót egy új generációs kerámia szemcsével láttuk el, aminek köszönhetően kiemelkedően magas teljesítményű termék jött létre. Elsősorban szerkezeti acélok, hegesztési varratok, kovácsolt és edzett munkadarabok finom és durva csiszolására ajánljuk. A szerszámok P36 – P80 szemcseméretekben érhetők el.

A maximális hatékonyság elérésének érdekében a TURBO hordozótárcsák alkalmazása ajánlott.

2017. október 10.

ISO tanúsítványok

Minőségbiztosítási rendszer bevezetése

ISO webre4

ISO minősítés

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket, hogy cégünk 2017.09.24. napjától a precíziós szerszámok fejlesztése és kereskedelme területen integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek. A tanúsítvány megtekinthető és letölthető a honlapunk "Letöltések" menü-pontján belül a "Letölthető tanúsítványok"-ra kattintva.

2017. április 27.

Szuperabrazív szerszámok

CBN és gyémánt szemcsével

Szuperabrazv szerszmok feltltse

új termékek

Weboldalunk fejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek keretében a teljes szuperabrazív szerszámpalettánk feltöltése befejeződött és online megtekinthető. A legkülönfélébb alakú és felhasználású gyémánt és CBN szemcsével ellátott szerszámaink mostantól a „Szuperabrazív köszörűszerszámok” menüpontban érhetőek el.

2017. január 12.

Letölthető tartalom

KATALÓGUSOK

Elektronikus katalgusaink elerhetosege

ELEKTRONIKUS KATALÓGUSAINK ELÉRHETŐSÉGE

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy meglévő, aktuális katalógusaink elektronikus formában elérhetővé váltak weboldalunkon. A katalógusokat a fenti menüsorban a Letöltések kategóriában lehet megtekinteni és igény esetén van lehetőség azok letöltésére is.

További katalógusaink folyamatos szerkesztés alatt állnak, azok megtekintéséhez szíves türelmüket kérjük. Amennyiben újabb dokumentumok kerülnek feltöltésre vagy a meglévő tartalmakban bármilyen változás történik, úgy hírfolyamunkban tájékoztatni fogunk minden érdeklődőt.

2016. december 12.

Új funkció

bevezetése

Jelentkezs funkci bevezetse

JELENTKEZÉS ÁLLÁSHIRDETÉSEINKRE

Weboldalunk Karrier része új funkcióval bővült. Mostantól az álláshirdetéseinkre történő jelentkezések honlapunk felületén egyszerűen, egy gombnyomással elküldhetők. Nem kell más tennie, mint a kiválasztott pozíciónál a „Jelentkezem” gombra kattintva megjelenő űrlapot kitölteni és feltölteni a szükséges dokumentumokat. A jelentkezést követően e-mailben tájékoztatjuk pályázatának állapotáról.

2016. december 1.

Új dizájn

kibővült tartalom

Új dizájn

Honlapunk újraindult

Örömmel tudatjuk, hogy honlapunk 2016.12.01-jétől kibővült tartalommal és megújult látvánnyal ismét elérhetővé vált.

Az új honlap elékszítése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy egy korszerű, letisztult, ugyanakkor felhasználóbarát és jól áttekinthető felületet hozzunk létre. Céluk egy olyan csatorna megvalósítása volt, ahol látogatóinkat tájékoztatni tudjuk az aktuális és folyamatosan bővülő termékpalettánkról, szolgáltatásainkról valamint, hogy friss információkkal, technológiai segítséggel és tanácsokkal lássuk el látogatóinkat.

Jó böngészést kíván a Shark csapata!