hirek

Hírek

Mindig fontosnak tartottuk, hogy Parnereinket hasznos információkkal lássuk el a Cégünket érintő legfontosabb eseményekről, valamint az általunk alkalmazott legfrissebb technológiai folyamatokról és nem utolsósorban, hogy nyomon tudják követni a kínálatunkba újonnan belépő termékeket.

2018. január 04.

Boldog j vet webre5

2017. október 10.

ISO tanúsítványok

Minőségbiztosítási rendszer bevezetése

ISO webre4

ISO minősítés

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket, hogy cégünk 2017.09.24. napjától a precíziós szerszámok fejlesztése és kereskedelme területen integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek. A tanúsítvány megtekinthető és letölthető a honlapunk "Letöltések" menü-pontján belül a "Letölthető tanúsítványok"-ra kattintva.

2017. április 27.

Szuperabrazív szerszámok

CBN és gyémánt szemcsével

Szuperabrazv szerszmok feltltse

új termékek

Weboldalunk fejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek keretében a teljes szuperabrazív szerszámpalettánk feltöltése befejeződött és online megtekinthető. A legkülönfélébb alakú és felhasználású gyémánt és CBN szemcsével ellátott szerszámaink mostantól a „Szuperabrazív köszörűszerszámok” menüpontban érhetőek el.

2017. január 12.

Letölthető tartalom

KATALÓGUSOK

Elektronikus katalgusaink elerhetosege

ELEKTRONIKUS KATALÓGUSAINK ELÉRHETŐSÉGE

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy meglévő, aktuális katalógusaink elektronikus formában elérhetővé váltak weboldalunkon. A katalógusokat a fenti menüsorban a Letöltések kategóriában lehet megtekinteni és igény esetén van lehetőség azok letöltésére is.

További katalógusaink folyamatos szerkesztés alatt állnak, azok megtekintéséhez szíves türelmüket kérjük. Amennyiben újabb dokumentumok kerülnek feltöltésre vagy a meglévő tartalmakban bármilyen változás történik, úgy hírfolyamunkban tájékoztatni fogunk minden érdeklődőt.

2016. december 12.

Új funkció

bevezetése

Jelentkezs funkci bevezetse

JELENTKEZÉS ÁLLÁSHIRDETÉSEINKRE

Weboldalunk Karrier része új funkcióval bővült. Mostantól az álláshirdetéseinkre történő jelentkezések honlapunk felületén egyszerűen, egy gombnyomással elküldhetők. Nem kell más tennie, mint a kiválasztott pozíciónál a „Jelentkezem” gombra kattintva megjelenő űrlapot kitölteni és feltölteni a szükséges dokumentumokat. A jelentkezést követően e-mailben tájékoztatjuk pályázatának állapotáról.

2016. december 1.

Új dizájn

kibővült tartalom

Új dizájn

Honlapunk újraindult

Örömmel tudatjuk, hogy honlapunk 2016.12.01-jétől kibővült tartalommal és megújult látvánnyal ismét elérhetővé vált.

Az új honlap elékszítése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy egy korszerű, letisztult, ugyanakkor felhasználóbarát és jól áttekinthető felületet hozzunk létre. Céluk egy olyan csatorna megvalósítása volt, ahol látogatóinkat tájékoztatni tudjuk az aktuális és folyamatosan bővülő termékpalettánkról, szolgáltatásainkról valamint, hogy friss információkkal, technológiai segítséggel és tanácsokkal lássuk el látogatóinkat.

Jó böngészést kíván a Shark csapata!