cegunkrol

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk múltja egészen 1971-ig nyúlik vissza, tevékenységünk szerszám ipari félkész termékek gyártásával kezdődött. A változó piaci igényeknek és lehetőségeknek köszönhetően cégünk 1992-ben elindította a szerszámkereskedelmi ágazatát. Ma már több mint 4000 különféle terméket tartunk folyamatosan raktáron, a vásárlói igények legmagasabb szintű kielégítése céljából. Az általunk forgalmazott márkák országos képviseleti feladatait is ellátjuk, ezzel biztosítva a lehető legrövidebb információs és logisztikai utat a gyártó és a felhasználó között. Folyamatosan részt veszünk beszállítóink termékfejlesztéseiben, így biztosítjuk vásárlóinkat a legfrissebb technológiai folyamatok és szerszámok nyomon követéséről. Ennek megfelelően ügyfeleinket hasznos és értékes tanácsokkal tudjuk ellátni a legmodernebb technológiákat és azok felhasználását illetően. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően számos vállalat tiszteli meg cégünket, termékeinket és szolgáltatásainkat bizalmával. Mára Magyarországon már több, mint 3500 aktív partnerrel rendelkezünk. Számunkra nagy előnyt jelent, hogy partnereink túlnyomó többsége ipari felhasználó. A velük való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően lehetőségünk van tanulmányozni termékeink viselkedését valós, ipari körülmények között is, ami a további kutatási és fejlesztési feladatok során lényegesen nagyobb hatékonyságot és mozgásteret szavatol. A különféle technológiák részletes ismerete biztosítja számunkra a tudást, mellyel partnereink megmunkálási feladatai mindig naprakészek és élenjáróak tudnak maradni.

Termékfejlesztés

Termékeink fejlesztése során rendkívül nagy figyelmet fordítunk partnereink igényeire, valamint a lehető leghatékonyabb megmunkálási eredmény elérésére. Ennek a filozófiának köszönhetően folyamatosan felülvizsgáljuk, teszteljük termékpalettánkat. A mindennapi felhasználási körülmények, lehetőségek és elvárások figyelembevételével határozzuk meg a fejlesztési folyamat során elérni kívánt célt. Minden új termékünket szigorú és mélyreható tesztelésnek vetünk alá, mielőtt azokat a piacra bocsátanánk. Ennek része a laboratóriumi, a helyszíni és a folyamatos ipari körülmények között végzett teszt. Az így szerzett tapasztalatainkat integráljuk a gyártási folyamatba és ily módon születik meg a kész termék.

Gyártás és minőség

A magas tapasztalat, valamint a jó minőségű alapanyagok szavatolják termékeink folyamatosan kiemelkedő minőségét. A gyártás során a kulcsfontosságú folyamatok után minden esetben ellenőrzés van beiktatva csak úgy, mint az alapanyagok felhasználása és a csomagolás során is. Minden esetben igyekszünk partnereink részére a lehető legrövidebb szállítási határidőket biztosítani. Ez akár 24 órán belüli kiszolgálást jelenthet. Ilyen logisztikai támogatással nincs szükség nagy készletek üzemeltetésére a felhasználó részéről.

A megoldás

Partnereink számára mégis talán a legértékesebb dolog, amit nyújthatunk az ingyenes technológiai segítségnyújtás. Technológiai tanácsadóink segítségével partnereink megtalálják az ideális és hatékony megoldást az adott technológiai paraméterek és lehetőségeknek megfelelően. Sok esetben a vevői igények figyelembevételével új technológiákat fejlesztünk ki a magasabb hatékonyság elérése érdekében. Így olyan versenyelőnyt biztosítunk partnereink részére, aminek köszönhetően erősebb piaci pozíciót tudnak maguknak kivívni, gyorsabban tudnak termékeket előállítani vagy költséghatékonyabban tudják gyártási feladataikat elvégezni.

Felhasználás

Kiemelt figyelmet fordítunk kínálatunk sokszínűségére, melynek köszönhetően termékeink igen széles körben alkalmazhatóak. Ily módon tudjuk szavatolni partnereink magas fokú elégedettségét.