akciok

Akciók

Cégünk számára kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy Partnereink részére folyamatosan tudjunk akciókat biztosítani az elégedett és kölcsönös együttműködés reményében.

Most minden táblázatban szereplő Long Life Industrial lamellás tárcsánkhoz AJÁNDÉKBA ADUNK egy Firedisc vágó- és tisztítókorongot.

LONG LIFE INDUSTRIAL lamellás tárcsánk kiemelkedően jól ellenáll a magas hőmérsékleten és nagy nyomáson történő igénybevételeknél, így nagyobb teljesítményre és hosszan tartó munkavégzésre képes. Különleges lapkáinak köszönhetően a lapka vászon hordozója együtt kopik a szemcsével, ezáltal szabadítva fel a fedésben lévő még friss szemcséket. A termék használata során nem marad inaktív szemcse a hordozón, ami hosszú élettartamot eredményez. Zirkon korund szemcséi kedvező tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél és rozsdamentes anyagok csiszolására. A tárcsa vas, kén és klór mentes.

Méretek Szemcseméretek
Jelölés Alak Átmérő Furat 80 60 40
LPZ2 lamellás tárcsa kúpos 115 22
LPZ6 lamellás tárcsa kúpos 125 22

Az ajándék kombinált FIREDISC vágó-tisztítókorongunk különleges minőségű, extra biztonságos és hatékony megoldást nyújt olyan technológiai műveletek során, ahol a vágás után azonnal szükséges csiszolni is, valamint olyan megmunkálási körülmények esetén, ahol az extrém vékony (csak 1,9mm) szerszámmal lehet csak elférni.

 

Az akció a készlet erejéig tart és más kedvezményekkel nem vonható össze! Az ajánlat kizárólag a táblázatban megjelölt termékekre vonatkozik!

FONTOS! A megvásárolt lamellás tárcsa mellé kizárólag azonos méretű vágó- és tisztítókorongot adunk ajándékba!

További információkért és az akció részleteiről érdeklődjön technológiai tanácsadóinknál.