Szuperabrazív szerszámok egyenes alaptesten

Gyémánt és CBN szemcséjű köszörűszerszám kínálatunk az ipari szuperabrazív köszörülési igények teljes egészét lefedi. Köszönhetően a rendkívül nagy szemcse és kötőanyag választéknak. Számos hatékony megoldást kínálunk akár gyémánt- (üveg, tükör, porcelán, keményfém, egzotikus szuperötvözetek megmunkálására), akár köbös bórnitrit (CBN) szerszámmal (különféle hőkezelt acélok megmunkálására) történő köszörülésre. Szerszámaink kerámia, bakelit, fém, hibrid és galván kötéssel készülnek. A hordozótestek lehetnek: kerámia, acél, alumínium és szénszál erősítésű műanyag (karbon).

Egyenes palástfelületű szuperabrazív szerszámok

Egyenes palástfelületű szerszámaink alkalmasak sík-, palást-, csúcsnélküli és furatköszörülési munkálatokhoz. A széles szemcse és kötőanyag választékunk szavatolja, a hatékony megmunkálást legyen szó bármely iparágról. Nagyszerű eredményeket értünk el üveg, acél, szuperötvözetek, keményfémek, különféle kopásálló bevonatok, kerámia megmunkálása során.

Tapasztalt kollégáink szaktudásának és gyártó partnereink támogatásának köszönhetően képesek vagyunk egyedi, személyre vagy technológiára szabott szerszámok fejlesztésére is, legyen az az összetételt, a hordozót, vagy a szerszám él geometriáját érintő bármilyen igény.

Elérhető alaptestek: kerámia, alumínium, acél, karbon, alaptest nélküli (teli CBN vagy gyémánt)

Elérhető geometriák: 1A1, 1A1-K, 1A1P, 1A8

Egyenes homlokfelületen működő szuperabrazív szerszámok

Homlokfelületen működő szerszámainkat nagy felületek egy fogásból történő megmunkálása során alkalmazzuk. A homogén szuperabrazív rétegnek köszönhetően a teljes dolgozó felületen hatékony megmunkálást biztosítunk.

Elérhető alaptestek: alumínium, acél, karbon

Elérhető geometriák: 1A2M, 1M2, 2A2, 9A3

Egyenes palást- és homlokfelületen működő szuperabrazív szerszámok

A palást és homlokfelületen működő szerszámaink a munkadarabok összetett felületeinek, vállak és sík felületek együttes megmunkálását biztosítják. Az eltérő köszörülési ívhossz figyelembevételével tervezzük meg a szerszámok szuperabrazív rétegének minőségét, ami a legtöbb esetben eltérő a homlok és palást felületen.

Elérhető alaptestek: alumínium, acél, karbon

Elérhető geometriák: 1C9, 9U1

Szög alatti palástfelületű szuperabrazív szerszámok egyoldali letöréssel

Szerszámaik hatékony alternatívát nyújtanak a szög alatti beszúró köszörülési feladatok során. Olyan esetekben alkalmazzuk ezt a geometriai kialakítást, ahol az egyenes beszúró köszörülés során nem tudjuk, a munkaarab geometriájából kifolyólag, a teljes megmunkálandó felületet köszörülni egy szerszámmal.

Elérhető alaptestek: alumínium, acél, karbon

Elérhető geometriák: 1V1, 1B1

Pozitív élkialakítású kétoldali letöréssel rendelkező szuperabrazív szerszámok

A pozitív kettős letöréssel rendelkező szerszámainkat különféle munkadarabok (üveg, kristályüveg, acél, keményfém, porcelán, kerámia stb.) profil és esztétikai köszörülésekor alkalmazzuk. A nagy pontosságú él és a külön erre a célra kifejlesztett szemcseösszetétel hosszú élettartamot biztosít a szerszámoknak.

Elérhető alaptestek: kerámia, alumínium, acél, karbon

Elérhető geometriák: 1E1, 1EE1, 1K1, 9EE1, 14EE1

Negatív élkialakítású kétoldali letöréssel rendelkező szuperabrazív szerszámok

A negatív kettős élletöréssel rendelkező szerszámaink különleges, úgynevezett csúcsos profilok köszörülése során használt termékek. A nagy pontosságú él és a külön erre a célra kifejlesztett szemcseösszetétel hosszú élettartamot biztosít a szerszámoknak.

Elérhető alaptestek: alumínium, acél, karbon

Elérhető geometriák: 1EE1V

Rádiuszos palástfelületű szuperabrazív szerszámok

A rádiuszos palástfelületű szerszámaink profil és esztétikai köszörülés során, számos anyagminőség (üveg, kristályüveg, acél, keményfém, porcelán, kerámia stb.) esetében alkalmazhatóak. a nagy pontosságú élgeometria és a külön erre a célra kifejlesztett szemcseösszetétel hosszú élettartamot biztosít a szerszámoknak.

Elérhető alaptestek: alumínium, acél, karbon

Elérhető geometriák: 1L1,1F1,1FF1,9FF1

Negatív rádiusszal rendelkező szuperabrazív szerszámok

A negatív, belső rádiusszal rendelkező szerszámaink az üvegiparban széles körben alkalmazottak. Szemcseösszetételeinket pontosan a munkadarab összetételéhez optimalizáljuk, ezáltal biztosítva a lehető legnagyobb élettartamot és a költséghatékony gyártást.

Elérhető alaptestek: alumínium, acél

Elérhető geometriák: 1FF6Y