Abrazív sörtéjű ecsetkefék

Az abrazív szálas ecsetkefék modern eszköznek számítanak a csiszolási munkálatok tekintetében. Különlegessége abban rejlik, hogy gyártása során a csiszolóanyagot beépítik egy műanyag szálba, így a sörte kopása során mindig újabb és újabb szemcsékkel dolgozunk. A szerszámban lévő kemény és éles szemcséknek, valamint a rugalmas szálaknak köszönhetően ezek a sörték kiválóan képesek követni a megmunkálandó felület kontúrját, profilját folyamatos teljesítmény mellett. Műszaki keféink tulajdonságaikban hasonlítanak a köszörű szerszámokhoz, mivel esetükben is a vágó élek száma végtelen azzal a különbséggel, hogy a műanyag szálak rugalmasságának köszönhetően ezen termékeknél biztosított a kontúrok és profilok követése.

Alkalmazási terület:

Repülőgép gyártás, fémfeldolgozás, autókarosszéria, műanyagipar, gépjármű ipar, szerszámkészítés, elektronika, faipar.

Szilícium-karbid abrazív sörtével készített nagyteljesítményű ecsetkefe, amely tökéletesen alkalmazható tisztításhoz és befejező munkálatokhoz, valamint érdesítés, sorjátlanítás, lakkmentesítés, revétlenítés, mattozás tartozik az általános alkalmazási területek közé. Az abrazív szál ideálisan alkalmazkodik a munkadarab kontúrjaihoz, így nem változtatja meg jelentősen a felületet. Mindig új csiszolószemcsék válnak szabaddá, ezáltal állandó marad a koptatási teljesítmény.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Fúrógép

- Eszterga

- Megmunkálóközpont

Abrazív ecsetkefe (Sic)

Szilícium-karbid abrazív sörtével készített ecsetkefe, 6 mm-es felfogó csappal. Érdesítés, sorjátlanítás, lakkmentesítés, revétlenítés és mattozás tartozik az általános alkalmazási területek közé. Az abrazív szál ideálisan alkalmazkodik a munkadarab kontúrjaihoz, nem változtatja meg jelentősen a felületet. Mindig új csiszolószemcsék válnak szabaddá, ezáltal állandó marad a koptatási teljesítmény.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Fúrógép

- Eszterga

- Megmunkálóközpont

Abrazív ecsetkefe (Alox)

Alumínium-oxid abrazív sörtével készített ecsetkefe, 6 mm-es felfogató csappal. Lakkmentesítés, portalanítás, simítás, mattozás, tisztítás és fa strukturálása az általános alkalmazási területei. Az abrazív szál ideálisan alkalmazkodik a munkadarab kontúrjaihoz, nem változtatja meg jelentősen a felületet. Mindig új csiszolószemcsék válnak szabaddá és így állandó marad a koptatási teljesítmény.

Felhasználás:

- Egyenes csiszoló

- Fúrógép

- Eszterga

- Megmunkálóközpont