Hullámos sörtéjű csőkefék

A legelterjedtebb sörtetípusú csőkefe. Népszerűségét a széles körben alkalmazható geometriai tulajdonságainak köszönheti. A hullámos csőkefék gyártása során a sörték sűrűségét könnyen lehet szabályozni, ami biztosítja a megfelelő flexibilitást vagy alaktartást. Jellemzően olyan termékeken alkalmazzuk, ahol a felületek megmunkálása során fontos, hogy a szerszám ne sértse meg a munkadarab felületét.

Hullámos sörtekivitelű, nagyteljesítményű szárnyas csőkefe. A kettős sörtebefogatású formatervezés lehetővé teszi a biztonságos, nagy sebességű üzemeltetést. Főként furatok és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására ajánlott. A keféhez fogatható csatlakozó, adapter segít a gyorsabb szerszámcserében, illetve alkalmazkodik a különböző munkagépekhez.

Felhasználás:

- Pneumatikus és elektromos gépek

- Esztergagépek

- Célgépek

- Megmunkálóközpontok

Hullámos sörtekivitelű, nagyteljesítményű csőkefe. A kettős huzalba befogatott spirálban elhelyezkedő szálaknak köszönhetően a szerszám masszívabb, hatékonyabb, ezért jól alkalmazható kézi és gépi felhasználás során. A rugalmas szál optimálisan alkalmazkodik a munkadarab alakjához, így megfelelő tisztítási hatásfok érhető el anélkül, hogy megváltoztatná a munkadarab geometriáját.

Felhasználás:

- Pneumatikus és elektromos gépek

- Esztergagépek

- Célgépek

- Megmunkálóközpontok

Hullámos csőkefe

Egyszeres és kettős spirállal készített hengeres csőkefe. Általános alkalmazási területei közé tartozik a csövek tisztítása, lakkmentesítése, sorjátlanítása, rozsdamentesítése, megtisztítása. Kétszeres (egy spirál) vagy a négyszeres (két spirál) forgóhuzallal ellátott hengeres csőkefék. Kondenzátorok és forrcsövek tisztításához.

Felhasználás:

- Esztergagépek

- Fúrógép

- Célgépek

- Megmunkálóközpontok