Szaturnusz korongok

A nagy szemcseméret választéknak köszönhetően széles körben alkalmazható termék. Szaturnusz korongjainkkal a nagyoló és finom csiszolások egyaránt hatékonyan elvégezhetőek. Alumínium-oxid és szilícium-karbid szemcsetípusokban és 40-320-as szemcseméretben érhetők el kínálatunkban.

RL54- Szaturnusz korong

Ragasztott lamellákkal ellátott csiszolókorong. Merev vászon hordozójának köszönhetően gyors és agresszív anyagleválasztásra képes, a munkadarab felmelegítése nélkül. Különleges konstrukciójának köszönhetően a megmunkálás során kíméletesebb a munkadarab alakjával szemben, mint más nagy teljesítményű csiszolószerszám.

Alkalmas acél, rozsdamentes acél, öntvények, speciális ötvözetek, színesfémek és összetett felületek megmunkálására. Használata állványos és hordozható csiszológépekkel ajánlott.

Szemcse:

Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél, rozsdamentes acél, színesfémek és fa megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi csiszológépek

- állványos csiszológépek

RLC53- Szaturnusz korong

Ragasztott kivitelű, szilícium-karbid szemcsés lamellákkal ellátott csiszolókorong. A szemcsék tapadását a lapkákhoz rendkívül erős, két réteg műgyanta kötés biztosítja. Agresszív szemcséjének köszönhetően rendkívül jól alkalmazható színesfémek, üveg, műanyag, márvány és kövek nagyoló, illetve finom csiszolásához. Különleges konstrukciójának köszönhetően a megmunkálás során kíméletesebb a munkadarab alakjával szemben, mint más nagy teljesítményű csiszolószerszám. Használata állványos és hordozható csiszológépekkel ajánlott.

Szemcse:

Szilícium-karbid szemcse: kemény és rendkívül éles szemcsetípus, mely tökéletesen alkalmas a nagy keménységű és szakítószilárdságú anyagok megmunkálásához.

Felhasználás:

- kézi csiszológépek

- állványos csiszológépek

RST56- Szaturnusz csiszolóhenger

Klasszikus ragasztott, alumínium-oxid szemcsés lamellákkal ellátott csiszolóhenger. A szemcsék tapadását a lapkákhoz rendkívül erős, két réteg műgyanta kötés biztosítja. Alkalmas szerszám a szaténfényű finishelő megmunkálások során. Különleges konstrukciójának köszönhetően a megmunkálás során kíméletesebb a munkadarab alakjával szemben, mint más nagy teljesítményű csiszolószerszám. Használata hordozható csiszológépekkel ajánlott.

Szemcse:

Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható acél és rozsdamentes acél termékek megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi csiszológépek