Politaf termékek

A négertárcsa egy nagy porozitású, durva, csiszolószemcsével átitatott nejlonszál háló. Elsősorban rozsda-, festéktisztításra, valamint kisebb felületi hibák kijavítására ajánlott szerszám. Legfőbb jellemzője a nagy flexibilitás és az elasztikus csiszolás. E tulajdonságoknak köszönhetően anélkül tudunk rendkívül hatékony csiszolási és tisztítási eredményeket elérni, hogy megsértenénk a munkadarab felületét vagy eldeformálnánk eredeti alakját.

Alkalmazási területek: Különösen ajánlott fa és autókarosszéria felületi munkálataira. Emellett alkalmas még szénacél, kovácsoltvas, öntöttvas, edzett acél, rozsdamentes acél, edzetlen acél felületek tisztítására.

DV121- Négertárcsa sarokcsiszolóra

Nagy porozitású, durva, csiszolószemcsével átitatott nejlonszál hálóból álló négertárcsa. Erős, üvegszálas hordozójának köszönhetően használata kézi sarokcsiszoló gépeken lehetséges 80m/s vágósebességen. Főként felületek tisztítására, valamint rozsda, hegesztési varratok eltávolítására és kisebb felületi hibák kijavítására ajánlott szerszám. Közkedvelt termék az autókarosszéria munkálatain belül a festék eltávolításban, emellett eredményesen használható fa és fém felületeken is egyaránt. Legfőbb jellemzője a nagy flexibilitás és az elasztikus csiszolás. E tulajdonságoknak köszönhetően anélkül tudunk rendkívül jó csiszolási és tisztítási eredményeket elérni, hogy megsértenénk a munkadarab felületét vagy eldeformálnánk eredeti alakját.

Szemcse:

Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél, rozsdamentes acél, színesfémek és fa megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi sarokcsiszoló

119D- Négertárcsa furattal

Nagy porozitású, durva, csiszolószemcsével átitatott nejlonszál hálóból álló négertárcsa. Főként kopott felületek tisztítására, valamint rozsda, hegesztési varratok eltávolítására és kisebb felületi hibák kijavítására ajánlott szerszám. Furatos kialakításának köszönhetően alkalmas egyenes csiszolókon és állványos gépeken történő felhasználásra. Egyenes csiszolókon való felhasználás során felfogató tüske szükséges. Közkedvelt termék az autókarosszéria munkálatain belül a festék eltávolításban, emellett eredményesen használható fa és fém felületeken is egyaránt. Legfőbb jellemzője a nagy flexibilitás és az elasztikus csiszolás. E tulajdonságoknak köszönhetően anélkül tudunk rendkívül jó csiszolási és tisztítási eredményeket elérni, hogy megsértenénk a munkadarab felületén vagy eldeformálnánk eredeti alakját.

Furattal ellátott négertárcsáink széles körben alkalmazhatók, mivel speciálisan egyenes csiszolóra, állványos csiszolóra vagy fúrógépre szerelhetők, ezzel növelve, partnereink igényeihez igazodva, az elektromos eszközökön való használhatóságát.

Szemcse:

Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél, rozsdamentes acél, színesfémek és fa megmunkálására.

Felhasználás:

- egyenes csiszoló

- fúrógép

- állványos csiszoló

RSD59- Politaf csiszolóhenger

Politaf hengerünk nagy porozitású, durva, csiszolószemcsével átitatott nejlonszál hálóból készül. Használata hegesztési varratok, rozsda és festék eltávolítására, valamint kopott felületek tisztítására ajánlott. Széles körben alkalmazható fémek és fa megmunkálására. A szerszám rugalmasságának köszönhetően képes követni a munkadarab felületét, így anélkül tudunk rendkívül jó csiszolási és tisztítási eredményeket elérni, hogy megsértenénk a munkadarabot vagy deformálnánk eredeti alakját.

Szemcse:

Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél, rozsdamentes acél, színesfémek és fa megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi csiszológépek