Lamellás tárcsák ipari felhasználásra

Klasszikus ragasztott lapkás kivitelű lamellás tárcsa. Különleges lapkáinak köszönhetően a lapka vászon hordozója együtt kopik a szemcsével, ezáltal szabadítva fel a fedésben lévő még friss szemcséket. Kivételesen magas élettartam jellemzi köszönhetően a megnövelt lapkaszámnak és annak, hogy a termék használata során nem marad inaktív szemcse a hordozón. A sűrű kialakítás további előnye, hogy a csiszolt felület lényegesen finomabb lesz. Zirkon korund és alumínium-oxid szemcsekivitelben is rendelkezésre áll. Zirkon korund szemcséi kedvező tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható rozsdamentes anyagok csiszolására. Alumínium-oxid szemcsével ellátott tárcsa ideális szénacél megmunkálására. Használata különösen ajánlott még alumínium csiszolásához.

Kivitel: egyenes

Szemcse:

- Zirkon korund szemcse: szabályos, kristályos, kemény és alaktartó, mely nagy teljesítménnyel képes nagy anyagleválasztásra. Nagyon agresszív szemcsetípus, ezért kemény anyagok durva csiszolására alkalmazzák.

- Alumínium-oxid szemcse: kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható szénacél megmunkálására.

Felhasználás:

- kézi sarokcsiszoló gépek


EGYENES alak-

ALUMÍNIUM-OXID

DxB

PLUS lamells t N
Méretek Szemcseméretek
Jelölés D B Max RPM Cs.e 120 80 60 40
LNA73 115 22 11000 20

EGYENES alak-

ZIRKON KORUND

DxB

PLUS lamells t N
Méretek Szemcseméretek
Jelölés D B Max RPM Cs.e 120 80 60 40
LNZ74 115 22 11000 20

Az egyes anyagminőségek hatékony megmunkálásához kérje technológiai tanácsadóink vagy műszaki értékesítőink ajánlatát.

„PLUS”- Lamellás tárcsa „PLUS”- Lamellás tárcsa